How to relax: Goodbye Stress massageolie

Ik ben enorme fan van geurtjes. Bloemen, parfums, geurkaarsen, de geur van vers gebak, badolie, ... kortom lekkere geurtjes. Ik link geuren ook heel vaak aan herinneringen. Een parfum ruiken, brengt me al snel terug naar een bepaalde fase, een moment uit mijn leven. Wist je dat ook geuren je ook kunnen helpen ontspannen? Ze kunnen je helpen je hoofd leeg te maken en stress los te laten. Daarnaast is een massage ook een geweldige manier om te ontspannen en als je beide dan nog eens wil combineren... dan kan dat zeker met deze Kneipp Goodbye Stress massageolie. Goodbye Stress, hello positive energy!

Kneipp combineert in deze lijn de verfrissende watermunt, die je meteen ook energie geeft, met de rozemarijnolie die je geheugen stimuleert en de concentratie en de focus ook verhoogt. Zo helpen ze je om de stressvolle dag achter je te laten. en zeg nu zelf, wie heeft dit niet nodig?

De massageolie is ideaal voor verschillende soorten massages zoals voetmassage, rugmassage, nekmassage, of een complete ontspannende lichaamsmassage. Maar de olie kan ook gerust na het douchen aangebracht worden op de droge huid. Door het met lichte druk en ronddraaiende bewegingen in te masseren, geniet je ook van de vrijgekomen geuren. Door de vochtregulerende en voedende plantenoliën laat ze je huid aangenaam zacht aanvoelen. Maar het fijnste is natuurlijk om je te laten masseren. Droom weg bij de verleidelijke geur en geniet van jouw Kneipp-moment zonder stress.

De producten van Kneipp bevatten natuurlijk verzorgende werkstoffen, zonder conserveringsmiddelen, siliconen en paraffine en zonder minerale oliën. Ze zijn succesvol dermatologisch getest en vanzelfsprekend niet getest op dieren, compleet vegan.

De massagebeleving kan je compleet maken met de Goodbye Stress geurkaars.


Praktisch : Massageolie Goodbye Stress (100 ml) is verkrijgbaar bij de drogist en bij tal van supermarkten voor de prijs van € 9,49.

Onze mening:

geur :                  ⭐⭐⭐⭐⭐
prijs:                    ⭐⭐⭐⭐⭐
smeerbaarheid:     ⭐⭐⭐⭐
met zorg voor mens, dier en natuur:⭐⭐⭐⭐⭐