Cadeautjestijd: Deze 3 favorietjes halen wij uit de Woody limited Kerstcollectie

Waw, toen ik deze collectie zag was ik op slag verliefd... Wat een schattige onesies, pyjama's en superzachte fleecekes 😍😍

Onder de kerstboom geven wij meestal wel een grappig, schattig of nuttig cadeau en toen ik deze zag, wist ik het meteen ... Ik denk dat ik al weet wie wat zal krijgen. 
Hier vind je  alvast onze 3 favorietjes:


©Woody - Kerstcollectie unisex pyjama

©Woody - Kerstcollectie onesie Yetiprint




De Yeti- pyjama in het blauw. Het is best grappig met de print van het bovenlijfje op truitje en het onderlijfje op de broek ( vanaf € 42,95- kids). Best wel grappig toch. Deze is uiteraard ook verkrijgbaar voor volwassenen.

Als je deze onesie ziet wil je hem onmiddellijk aantrekken. Hij lijkt warm en is superzacht , ik word er alvast instant happy van. De jongens zijn dol op onesies, dus dat wordt scoren... en de yetiprint is echt de max! Deze kost €53,95. De kleine yetiprint is ook terug te vinden in pyjama's en eveneens verkrijgbaar in het rood.

©Woody - Kerstcollectie 
En uiteraard gaat niets boven een zacht fleecedekentje. Hier houden we allemaal van en soms is het reppen naar de zetel om het zachtste dekentje ;-) Dit Christmas red dekentje  (€29.95) doet ons alvast wegdromen.
De slofjes met witte omslagboord (€16.95) zijn eveneens een voltreffer hier in huis! Warme winterdagen verzekerd! 

Waar zijn jullie kids fan van?

Deze limited collectie is verkrijgbaar via de website van Woody.