3,2,1, ... Lego DREAMZzz Serie: Magische Avontuurlijke Reis voor het Hele Gezin

Lego-liefhebbers, verheug je! Er staat een spannend nieuw avontuur voor de deur, rechtstreeks op je scherm. De Lego DREAMZzz serie is klaar om de wereld te betoveren op Netflix en Prime! Bereid je voor op een magische reis vol verbeelding, plezier en grenzeloze creativiteit. Lees hier (bijna) alles over deze nieuwe Lego-serie, een must-watch voor het hele gezin.

De nieuwe Lego DREAMZzz serie op Netflix is alweer een visueel verbluffend avontuur dat jong en oud zal betoveren. De Lego-stukjes komen tot leven en vormen kleurrijke werelden vol wonderen. De Lego DREAMZzz serie zal de verbeelding stimuleren en je zintuigen en misschien wel je dromen prikkelen.

In Lego DREAMZzz maken we kennis met de heldhaftige schoolvrienden Matteo, Izzie, Cooper, Logan en Zoey. Ze worden lid van  een geheim bureau en leren hun verbeeldingskracht gebruiken om naar een droomwereld te reizen. Het resultaat is een episch avontuur door de wereld van dromen terwijl ze vechten tegen de Nachtmerriekoning.  


De Lego Dreamzzz Serie biedt een perfecte familie-ervaring. Elke aflevering brengt spannende plotwendingen, hartverwarmende lessen over vriendschap, doorzettingsvermogen en het najagen van je grootste dromen.Ouders en kinderen kunnen samen genieten van de betoverende avonturen, de humor en de positieve boodschappen die de serie uitdraagt. Het samen kijken naar de serie kan leiden tot waardevolle gesprekken over dromen, creativiteit en het volgen van je passies. Het creëert kostbare herinneringen en versterkt de band tussen gezinsleden.


We genoten alvast van de eerste aflevering.

Foto's: Lego Groep