Moederdag ... wat wordt/werd het?

Er is één ding waar ik niet aan kan weerstaan ... door de stad kuieren en ... een parfumwinkel voorbij lopen. Ik moet toch wel altijd even binnenlopen ... of op z'n minst even voor de deur pauzeren (gsm net dan checken, rommelen in de handtas om sleutels te vinden, ...) en de geur/sfeer opsnuiven. En eerlijk ... altijd kom ik wel met iets buiten.
Bij gebrek aan tijd en ook wel wat inspiratie, maar ... mijn Mutti goed kennende, wandelde deze Dotti er deze keer binnen met een doel: Mon Guerlain. Een eerbetoon aan de vrouw van nu, geef toe ... het ideale moederdaggeschenk, niet?

Angelina Jolie is het gezicht van deze nieuwe sensuele geur van Guerlain. In het campagnefilmpje 'Notes of a Woman' wordt duidelijk verwezen naar de ingrediënten van Mon Guerlain.


Je ziet La Jolie door een lavendelveld wandelen. Daarnaast zorgen vanille, sandelhout en jasmijn ook voor de zoete toets. In 'Notes of a Woman' wordt ook het proces van de creatie in beeld gebracht. Het geld dat Jolie met dit filmpje verdiende, schonk ze trouwens aan een goed doel.
Benieuwd of Mutti er ook weg van is!