Rulantica: de wondere wereld van Snorri


Rulantica, de waterwereld van Europa-Park

Bij het binnentreden van Rulantica valt je onmiddellijk op hoe groot het is. Het 32.000 m² waterpark garandeert dan ook uren waterplezier. Je komt in de wereld van Snorri, de mascotte van Rulantica, en je kan je onmiddellijk laten onderdompelen in de Noordse sferen.

Geen zorgen

Tijdens je bezoek hoef je je geen zorgen te maken over het betalen van eten en drankjes. Met de badge die je aan de ingang krijgt, sluit je je locker en betaal je alles wat je tijdens je bezoek aankoopt, ook de foto van je vrije val in de Dugdrop.

Naast de grote hoeveelheid kleedruimtes en douches zijn er bij het verlaten van het zwembad ook haardrogers ter beschikking.

Adrenaline en rust

Met zo’n 30 glijbanen is er best voor elk wat wils. De beginners kunnen terecht in de rustige buizen zoals de Slolomrok voor de kleintjes of een wedstrijdje om ter snelst beneden door de mond van de bergtrol in Trølldal.
Wie eerder op zoek is naar een adrenalinekick moet de vrije val door Ragnakor, de zeeslang, eens proberen, dit kan in de Vildfålof de Dugdrob. De Vinter Rytt brengt je adrenaline naar het kookpunt. In een band voor max. vier personen begint deze rit rustig - maar dan is het een kwestie van goed vasthouden. De rit begint rustig, maar dan is het een kwestie van goed vasthouden, de Vinter Rytt gaat steil naar beneden en spuit de avonturiers direct in een halfpipe tegen de steile wand omhoog. Dit is genieten voor fans van airtime!

In Hyggedal kun je relaxen boven restaurant Lumålunda. Geniet hier van de Scandinavische wellnessoase met een fantastisch uitzicht over de Waterwereld. Drie sauna's, een buitenterras en een gevarieerd gastronomisch aanbod laten voor diegenen die op zoek zijn naar ontspanning geen wens onvervuld. Het is een aangewezen rustgebied en daarom wordt het niet aanbevolen voor gezinnen met kinderen.

In Snorri’s Saga neem je plaats in comfortabele band en laat je je meevoeren door de lazy river. Door de rustige stroming vaar je door heel Rulantica. Via prachtige projecties ontmoet je de zeemeermensen en ga je door een kleurrijke onderwatergrot, langs de stad op stelten en het schipswrak. Het is de meest comfortabele manier om de nieuwe Waterwereld te ontdekken.


Bekijk hier alvast ons avontuur, maar onthoud iedereen vindt zijn gading in Rulantica!

Van ons krijgt het waterpark alvast dikke  ⭐⭐⭐⭐⭐


Deze blog is tot stand gekomen uit een samenwerking met Europa-Park.