1ste Spellenspektakel in België

Op 22 & 23 oktober gaat in Flanders Expo in Gent de eerste editie van Spellenspektakel door.  


Gezelschapsspellen blijven heel populair: 3 op 10 Belgen spelen vandaag nog steeds vaker dan vóór de pandemie. Uit een onderzoek van Asmodee België, marktleider als ontwikkelaar en verdeler van gezelschapsspellen blijkt dat er bij 8 op 10 Belgen regelmatig een gezelschapsspel op tafel komt. Acteur Jasper Heyman, bekend van onder andere Campus 12 en de Ketnetband, is ook een zeer grote fan! “Herontdekken hoe fijn het is om gezellig spelletjes te spelen met je harde kern. Dat moet zowat het enige positieve effect van de coronacrisis geweest zijn, dus we blijven het doen!”

Dit weekend slaan FACTS, het internationaal gekend comic con festival, en Spellenspektakel de handen in elkaar in Flanders Expo in Gent. Spellenspektakel richt er voor het eerst, samen met de grootste gezelschapsspelverdelers, waaronder Asmodee België, een splinternieuwe board game zone in. ​ Je vindt er de beste en nieuwste bord- en kaartspellen en je kan er zowel vrij spelen als deelnemen aan verschillende initiaties. Een ideale uitstap voor het hele gezin én een bron van inspiratie voor de komende herfstvakantie.

Wil je verschillende gezelschapsspellen uittesten? Kom dan zeker langs op de stand van Asmodee België tijdens het allereerste Spellenspektakel in ons land op zaterdag 22 en zondag 23 oktober. Kom er de nieuwste bord- en kaartspellen ontdekken of neem deel aan één van de initiaties. Ontdek er 'Spokenchaos’ of 'Ticket to Ride Spookstad' en doe er al wat Halloweeninspiratie op voor de komende herfstvakantie. Spellenspektakel is beslist e
en ideale uitstap voor het hele gezin!Praktisch: Een standaardticket voor Spellenspektakel kost €21 in online voorverkoop. Hiermee krijg je ook toegang tot FACTS. Kinderen onder 11 jaar mogen gratis binnen zonder registratie vooraf.