5 oktober: MISFIT THE SWITCH naar het grote scherm!

foto: WW Entertainment

De Nederlandse tiener comedy bekend van Netflix heeft nu ook een nieuwe film uit: Misfit 'The Switch'; een highshool movie over dans, muziek en vriendschap


De plaats is nog steeds het Hoogland College, maar in de nieuwste Misfit-film maken we kennis met Noah (Stefania Liberakakis). Ze maakt de switch van haar leven wanneer ze niet naar het Hoogland mag en verplicht naar het Lorentz moet.
Met Jessey, haar bestie, bedenkt ze een geniaal plan: ze zullen wisselen van identiteit en zo kunnen ze ook van school wisselen. Jessey is namelijk goed in rugby en dat kan ze nou net op het Lorentz doen. Eerst lijkt alles wel te werken, tot ze op het Hoogland College als Misfit wordt bestempeld en ook niet kan deelnemen aan het Dance Academy Project en dat was haar grote droom („als ik dans, dan vergeet ik alles om me heen”).
Er zit niets anders op dan een eigen Misfit squad te vinden die kan meedoen aan Dance United, dé danswedstrijd voor scholen. Ze ontmoet Axel Rodrigo, een jongen die ooit de perfecte dans danste en niet meer aan wedstrijden wil meedoen („dansen doe je om vrij te zijn”) en samen met een vriendin vormen zij… The Misfits natuurlijk.

Benieuwd hoe ze't er van afbrengen op Dance United? Kijk hier alvast naar de trailer en ga vanaf 5 oktober naar de bios om dat te ontdekken.