Halloweengriezelen in Bellewaerde Park

Vanaf zaterdag 22 oktober tot en met 6 november baadt Bellewaerde Park opnieuw in een echte Halloweensfeer. Honderden pompoenen, chrysanten, skeletten en een mix van gehalloweeniseerde attracties, toverachtige taferelen, “trick or treat”-zoektocht, spookhuizen en shows bezorgen de bezoekers een ongekende Halloweenervaring. Voor de echte horrorfans zijn er dit jaar twee bloedstollende spookhuizen. En tijdens de nocturnes wordt het extra lang griezelen….

Geniet met het ganse gezin
In Bellewaerde Park vindt elke familie het perfecte griezelplezier. De allerkleinsten kunnen deelnemen aan de gratis “Trick or Treat”-zoektocht en genieten van het TrollPark en de Bubble Show. Het ganse gezin kan de gethematiseerde attracties, de Halloween Magic Show en de spookhuizen “Voodoo Villains” en “Freaky Forest” en de talloze decoraties ontdekken. Tevens gaan de laatste dagen van de iconische Keverbaan in en kunnen bezoekers genieten van een allerlaatste rit.

Bloedstollende spookhuizen
Met de twee bloedstollende nieuwe spookhuizen vinden horrorfans vast en zeker hun gading. ‘Funerarium’ is een luguber en verlaten lijkenhuis terwijl ‘Mexican Massacre’, het huis van een seriemoordenaar en folter freak gegarandeerd voor hartkloppingen en luid gegil zorgt. Beide spookhuizen bevinden zich in de Mexico-zone van het park. Voor de creatie van de twee spookhuizen werd een investeringsportefeuille van 700.000 euro voorzien. Daarnaast komen de spookhuizen ‘Camping Corpse’, ‘Mortal Mine’ en ‘Fantasylum’ ook terug.

Nocturnes
Tijdens de Halloween Nocturnes op 22,29,,30 en 31 oktober en 1 en 5 november is het park open van 10 tot 21 uur. Dankzij de extra belichting, aangepaste muziek en rookeffecten beleven bezoekers het park in een andere sfeer. Families genieten tot 21 uur van de attracties en Halloween Specials. Een spetterend vuurwerk sluit de nocturne af. Echte Halloweenfans ontdekken er ook het unieke Halloweenbuffet in het restaurant Carrousel Self Service.

Opwarmen in Bellewaerde Aquapark
Bezoekers die even willen bekomen van het griezelen, kunnen terecht in Bellewaerde Aquapark. Dankzij de constante temperatuur van 34° C kan men er heerlijk opwarmen in de glijbanen, speelzones en jacuzzi’s. Van 22 oktober tot 6 november is er ook extra decoratie aanwezig in het indoor waterpark, waaronder pompoenen en lasereffecten.

Praktisch
Halloween in Bellewaerde Park loopt van 22 oktober tot en met 6 november 2022. Klik hier voor info over de meest recente openingskalender en tickets.