NU VERKRIJGBAAR: Urbanus Monopoly

Vandaag trokken we richting Boekenbeurs voor een nieuwe ontmoetting met niemand minder dan Urbanus. Naast acteur, stripauteur, zanger en komiek heeft deze BT, Bekende Tollembekenaar, nu zijn eigen Monopolyspel. In juni kwamen we dit nieuws te weten en ontmoetten we Urbanus met zijn voorontwerpen maar vanaf nu ligt het enige echte spel in de winkel.
Urbanus is de eerste artiest die dit op zijn palmares heeft en hiermee staat hij in de rij naast toppers zoals internationaal bekende tv-series en ook de Belgische stedenedities zoals Gent, Antwerpen en Brussel.

Laat je niet afschrikken door het label 16+. Het Amerikaanse Hasbro kende dit toe omwille van de 'aanstootgevende' tekening van de Hittentitten. Volgens ons is het een ideaal geschenk voor de feestdagen. Uren spelplezier gegarandeerd met de ganse familie met heel wat herkenbare 'Urbanusmomenten' uit zijn vele songs!

Het spel kost €50 en is verkrijgbaar bij Carrefour en de betere speelgoedzaken. Je kan het ook  bestellen via comedyshows.be en www.ticketshop.be/urbanus/