Geef de jungle kleur met de Crayola Washimals

Crayola breidt de collectie Washimals uit met een Safari Set. Talib, Tuma, Khari en Nia zijn nieuw in de Washimals familie. Kinderen kunnen deze diertjes uit de Afrikaanse jungle nu ook een eigen kleur en design geven. Zijn ze niet tevreden met het resultaat? Dat is alvast geen probleem want als ze de diertjes een bad geven, verdwijnt de kleur en kunnen ze opnieuw creatief aan het werk!

© Crayola - Safari Washimals
Naast de Washimals met kleine schattige huisdieren pakt Crayola uit met de Washimals Safari Set. De diertjes uit de Afrikaanse jungle zijn Talib de giraffe, Tuma de olifant, Khari de leeuw en Nia het aapje. Net zoals de huisdiertjes kunnen kinderen hun favoriete diertje personaliseren met een eigen gekozen kleur en design. De safari set heeft een zeer toepasselijke waterplaats met palmboomdouche die water sproeit als je pompt. Nog even schrobben met de borstel, naspoelen en drogen. En dan zijn de diertjes klaar voor een nieuwe fantasierijke metamorfose. 


De Washimals zijn ideaal om de creativiteit van de kinderen te prikkelen. Daarenboven verbeteren ze ook de motorische vaardigheden en geven ze kinderen het gevoel dat ze voor iemand zorgen. Dat de diertjes steeds opnieuw kunnen gekleurd en gewassen worden, maakt ze daarenboven ook milieuvriendelijk. Alle fantasie en creativiteit kan geuit worden met de afwasbare viltstiften van Crayola. Mama’s hoeven daarenboven niet te vrezen want de inkt van de viltstiften is ook afwasbaar van huid en kleding. 
© Crayola Washimals huisdieren

De Washimals zijn een ideaal eindejaarsgeschenk. Met de verschillende themasets en uiteenlopende dieren zijn de Washimals super leuk om te verzamelen en de kinderen kunnen er hun complete dierenfamilie mee samenstellen. Alle Washimals speelsets zijn verkrijgbaar bij de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops. De Washimals productielijn is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Afhankelijk van de sets variëren de prijzen tussen € 11,99 tot € 39,99. 



Alle info op www.washimals.nl waar ook leuke kleurplaten kunnen afgeprint worden. Misschien kunnen ze zo al hun 'voorontwerp' maken! ;-)