SJOKOLA van Isabelle A

Isabelle A heeft  naast haar recent verschenen album 'Sjokola' nu ook haar eigen bijpassende praline; de diamant van Valentino. Een streling voor het oor en de smaakpapillen.

SJOKOLA

Begin april bracht Isabelle A een nieuw album op de markt, getiteld ‘Sjokola’. De titel van het album en van de gelijknamige single leidde tot contacten met chocolatier Valentino en zo ontstond de exclusieve praline van Isabelle A. Met de geschenkdoos ‘Sjokola – The sound of Isabelle A’ wordt de luistersensatie naar een hogere dimensie getild.

Chocoholic Isabelle A geeft grif toe dat ze een chocoladeverslaving heeft, of het nu witte, pure of melkchocolade is, ze eet het allemaal. Daarenboven lust ze ook nog choco op haar boterham. Over die chocoladeverslaving gaat ook het nummer ‘Sjokola’ dat ze samen met Raymond van het Groenewoud schreef. Zo werd 'Sjokola' ook de titel van haar nieuw album. Het woord is trouwens geen verwijzing naar het dialect maar gewoon het Noors voor chocolade. Op vakantie in Noorwegen was Isabelle A helemaal in de ban van de schattige chocoladewinkels.
Het nummer 'Sjokola' bestaat niet enkel in het Nederlands maar werd ook vertaald in het Noors, het Duits, het Frans en het Zuid-Afrikaans.

Diamant 

Met het succes van 'Sjokola', kwam ook de idee voor een eigen praline. Samen met de chocolatiers van Valentino ontwikkelde de zangeres de smaak van haar eigen praline. Deze exclusieve Isabelle A praline heeft de vorm van een diamant ‘Want elke ster is toch een diamant’ verduidelijkt Rob Roelandts, CEO van Valentino. Het is de eerste keer dat Valentino samenwerkt met een BV om een praline te creëren. Aan deze creatie gingen heel wat proefsessies vooraf. Een hele klus want het Valentino-assortiment bestaat uit een 100-tal verschillende smaken. Maar chocoholic Isabelle A genoot van het proeven. Uiteindelijk werd een nieuwe diamantvormige praline gecreëerd met een romige vulling met praliné van hazelnoten, amandelen en pistachenoten en een tikkeltje amaretto.

Geschenkdoos 

De geschenkdoos ‘Sjokola, The Sound of Isabelle A by Valentino Chocolatier’ bevat 28 pralines. Naast de exclusieve Isabelle A praline koos de zangeres nog zes smaken uit het Valentino assortiment die perfect bij de songs op haar album passen en je luistersensatie naar een hogere dimensie tillen. De exclusieve Isabelle A praline past uiteraard bij het nummer Sjokola. De andere pralines die Isabelle koos zijn de witte Helena praline die je best proeft bij het nummer ’Qu’est-ce que ta femme dirait’. Perido smaakt het lekkerst bij ‘2 Seconden’. De melkchocolade praline Helena hoort bij ‘Nooit meer alleen’ dat Isabelle samen met Koen Wauters zingt. Coeur marbre hoort bij ‘Neem mijn Hart’. De praline marsepein en cacao smaakt best bij ‘l’Endroit’ en Pistacio hoort bij ‘Crimineel’.

Volgens ons alvast een toppertje voor de feestdagen! Of doe jezelf een pleziertje met een chocolaatje en bijpassende songs 😊 ... ideaal voor deze herfstdagen!


Praktisch: ‘SJOKOLA – The sound of Isabelle A’ kost 19 euro; 29 euro met de CD en is verkrijgbaar in alle Valentino winkels en online. Info: valentinobelgium.be