Einde van de zoektocht? Ideaal geschenk!!!

En toen eindigde de zoektocht naar een ideaal geschenk voor 6 december voor onze jongste (5 jaar). Hij speelt graag met poppen, houdt van kleedjes, prinsessen en Barbie ... maar in hoeverre gaan we daar in mee ...?!?! Zo kwam ik de Creatable World van Mattel tegen. Voor een jongen die graag met poppen speelt, lijkt me dat een fantastisch idee.


© Mattel 

'Creatable World' geeft kinderen de kans om zich zonder remmingen te uiten en daarom vallen deze poppen zo goed in de smaak bij kinderen. Mattel ontwikkelde dit unieke speelgoed samen met een speciaal team van experts, ouders, artsen en vooral kinderen. “Speelgoed weerspiegelt cultuur. Nu de wereld steeds inclusiever wordt, vonden we het dan ook tijd om een poppenlijn zonder labels of hokjes te creëren”, aldus Kim Culmone, Senior Vice President bij Mattel Fashion Doll Design. Uit onderzoek is gebleken dat kinderen niet willen dat de genderregels bepalen hoe hun speelgoed eruit moet zien, en dat merken wij thuis ook. Mattel hoopt dat dankzij Creatable World mensen nog beter gaan inzien hoe spelen met poppen alle kinderen ten goede kan komen.

© Mattel


Dankzij de ruime keuze aan gender-neutrale poppen met verschillende huidskleuren, de vele accessoires, pruiken en kleding kan onze jongste binnenkort ( na 6 december 😋 ) zelf zijn eigen personage en wereld creëren. Hij kan de pop de look die hij zelf het leukst vindt. Zelf houdt hij van lang haar (en niet van kappers!) en met de extra pruik is dit ideaal. Met de bijgeleverde outfits zijn de combinatiemogelijkheden eindeloos! Benieuwd hoe hij zal reageren!!!



Een poppenset kost 49.95 euro en is te koop bij Dreamland. 
            
          
© Mattel -Creatable World: eindeloze combinatiemogelijkheden