Goed gemutst de winter in met SOXS

De kleurrijke herfst is er ... en niets zo gezond als een mooie wandeling in het bos ... maar je moet je goed kleden! Gelukkig kan je je beschermen tegen de koude, wij gaan de deur niet meer uit zonder sjaal en muts. Met de nieuwe winter essentials van SOXS loop jij er straks ook lekker warm bij!


Gouden wintertip :

De beste tip om warm te blijven deze winter? Draag wol! Wol reageert namelijk op je lichaamstemperatuur en houd je heerlijk warm als je het koud hebt. Hiervoor ben je bij SOXS aan het juiste adres! Naast warme sokken brengt het merk nu ook sjaals, beenwarmers, mutsen, beanies en wanten.


Wollen sjaal


Met de lange wollen SOXS-sjaal kom je de koude wintermaanden wel door. De sjaal is zacht, dik en lekker lang. Ideaal om lekker om je heen te wikkelen, zodat je ’s ochtends vroeg niet bibberend aan de auto zal moeten staan krabben. De sjaal laat zich uitstekend combineren, zodat je altijd warm én hip de straat op gaat. HIj is beschikbaar in twee formaten: 200 x 35 cm met het bubblegum-roze label en 170 x 30 cm met het Night Sky label.

Hippe beanie

Met de gebreide wollen muts van SOXS blijven je oren en hoofd heerlijk warm. Perfect om te dragen bij een winterse wandeling of tijdens de wintersport. De hippe oversized beanie is elastisch, waardoor het langdurig zijn mooie pasvorm behoudt en geschikt is voor elk hoofd. De donkergrijze mutsen zijn verkrijgbaar met een BubbleGum en een Night Sky label.

Warme handen

Naast een sjaal en muts mogen lekkere warme wanten niet ontbreken als je deze winter de kou trotseert. Wist je dat 31% van de vrouwen vaak last heeft van koude handen? De nieuwe wanten zijn lekker dik, knellen niet en houden de warmte lang vast. De donkergrijze wanten zijn er in maat S/M en L/XL.


SOXS-beenwarmers

Naast de hippe sokken kunnen we bij SOXS ook terecht voor beenwarmers. Ideaal voor koukleumen of als aanvulling op je outfit, want het zijn geweldige blikvangers aan je benen. Het wol van de SOXS-beenwarmers isoleert de warmte, waardoor je benen warm blijven. Zelfs als je met -5 graden op de fiets zit! Traditioneel gezien werden ze in de jaren ’80 ontworpen om de spieren van ballerina’s en dansers warm te houden, waardoor er minder blessures waren. De wollen exemplaren van SOXS zijn dus ideaal om te dragen tijdens het sporten ( dansen, yoga of aerobics, paardrijden). Ze kosten € 24,95 en zijn er in een ‘one size fits all’ in de kleuren: gebroken wit, lichtgrijs en donkergrijs en allemaal voorzien van het hippe SOXS-label.


SOXS staat symbool voor warmte en liefde. 

Bekijk het complete assortiment op www.soxs.co.

( beeldmateriaal SOXS)