Grand Opening Lola Liza Ternat

Gisteren ging de gloednieuwe Lola Liza boetiek in Ternat open!
Lola Liza is een 100% Belgisch modemerk voor vrouwen met pit die graag hun persoonlijkheid extra in de verf zetten. Sexy, comfy, elegant of juist extra feestelijk – Lola Liza weet wie vrouwen zijn en wat ze nodig hebben!


20181108_redevco_059
De boetiek maakt deel uit van The Leaf, het gloednieuwe openluchtwinkelcentrum langs de E40. De opening ging gepaard met een feestelijke ontvangst, een lekker ontbijt en een hair- en make-up artiesten die je onder handen konden nemen. 

We konden er de nieuwe boetiek te ontdekken én onze favoriete nieuwe collectie spotten en shoppen. 
De winkel is zeer ruim en je kan er ook op zoek naar bijpassende lingerie door de verbinding met de winkel ernaast Hunkemöller.



The Leaf

Bijzonder aan The Leaf zijn de ‘light catchers’ in de daken van de panden. Deze panelen laten het natuurlijk licht doorstromen naar de winkelvloer via een ingenieus systeem van spiegels die meedraaien met de stand van de zon. Dit zorgt voor een aangename ambiance in de winkels.
Redevco dankt haar huurders, de retailers, dat zij via het ondertekenen van een Green Lease (een duurzaamheidsconvenant), op hun beurt hun engagement hebben getoond om duurzaamheid en well-being van klanten én personeel door te trekken op hun eigen winkelvloer.