Kleren passen is leuker in de Styling room van Lola&Liza!




Thee van Mist
Deze ochtend waren wij al vroeg uit de veren voor het breakfast event ter gelegenheid van de nieuwe winkel van Lola& Liza aan de Rodendijk 52 in Zoersel. Met de uitgerolde rode loper voelden wij ons alvast VIP. En dat gevoel werd ook bevestigd want eenmaal binnen werden we verwend met koffiekoeken, lekkere koffie, thee van Mist Tea, gezonde smoothies of yoghurt met muesli. 



Maar we waren vooral benieuwd naar de nieuwe collecties. "If you never try, you will never know" staat op één van de muren en dus flaneerden we tussen de kleurrijke kledingrekken op zoek naar een outfit voor de komende mooie dagen. 



Richting paskabines zagen we het filemonster al op ons afkomen. Een vriendelijke verkoopster verwees ons echter naar de styling room.  Deze gezellig ingerichte paskamer is -voorlopig- een unicum voor Zoersel en is bestemd voor moeder en dochter of vriendinnen die samen shoppen. Wij vinden dit idee alvast een topper!  








De muren in zachte pasteltinten, de gemakkelijke stoelen en de leuke decoraties maken deze ruime paskamer huiselijk gezellig. 











Met de labels "Love it", "Not sure" en "Not my thing" is het makkelijk om de gepaste kleren uit elkaar te houden. 










  
Kiezen in dit modeparadijs was een hele uitdaging maar met een paar kledingtips van de verkoopster vond Mutti toch een vrolijk gebloemd zomerjurkje en koos Dotti een zwart-wit geruite lange broek met een rode trui.  Laat de mooie zomerdagen maar komen. Dankzij Lola&Liza hebben wij onze eerste lente outfit al klaar!

XXX MUTTI & DOTTI