Annelien Coorevits en dochter Elena stellen moeder-dochter collectie voor

Tot voor kort ontwierp Annelien Coorevits enkel prachtige juwelen en accessoires. Maar komende lente vult ze de collectie aan met kleding. “De kledinglijn is een logisch vervolg op de juwelen- en accessoirelijn en het idee sluimerde al een tijdje,” vertelt Annelien ons. 

“Het was dan ook belangrijk dat het niet alleen een kindercollectie werd, we wilden ook een volwaardige damescollectie als logisch vervolg op de Miracles moeder-dochter accessoirecollectie.

Twinning is hip

De Loved by MirACles collectie is een moeder-dochter collectie. Je vindt er roze tutu’s, lichte blazers, lichte jeans, ubercute sweaters, truien met strikjes. Om aan te tonen dat twinning hip is, poseren Annelien Coorevits en haar dochter Elena voor de campagne. “In het gewone leven ben ik het ook gewoon om mijn outfits te matchen met die van Elena, ik vind het leuk als er een link is.”
Wij van Mutti en Dotti zijn alvast gewonnen voor deze collectie! Laat de lente maar komen met deze frisse kleertjes en kleurtjes! Hiernaast alvast Anneliens favoriete matching outfit: het jeanskleedje dat alvast een topper wordt!
Mutti’s en hun mini me’s kunnen hun matching outfits vinden vanaf 11,95 euro. Meer informatie en verkooppunten via www.miraclescollections.be


De bijpassende accessoires zijn uiteraard geschikt om elke schattige look af te werken.