Fruit Funk: de fruitige snack

Waw!!! Deze Fruit Funk moet je geproefd hebben. 
Gezond eten is belangrijk en een gezond snoepje kan daar ook wel bij 😉
Fruit Funk biedt een alternatief voor snoep en snacks en ontwikkelde een tussendoortje dat er niet alleen leuk uitziet maar ook nog eens lekker is en zeker aantrekkelijk is voor kinderen. De Fruit Funk zitten in een snoepzakje, met grappige tekeningen op. Deze vallen zeker en vast in de smaak bij de jongens. Zij houden het meest van de Apple bites maar die met aardbeien en banaan en perzik vallen ook wel in de smaak.

Fruit Funk zijn overheerlijke fruitsnoepjes die van 100% fruit gemaakt worden én de vezels, mineralen en een groot deel van de vitaminen van het fruit bleven tijdens dit proces ook behouden. Er wordt ook geen suiker aan de snoepjes toegevoegd omdat het fruit van nature al suiker bevat. 
Door de unieke productiemethode blijven de voedingsvezels uit het fruit behouden. Dit zorgt ervoor dat de fruitsuikers langzamer worden opgenomen door het lichaam. Er wordt aan het fruit enkel wat gepofte rijst toegevoegd voor een knapperige bite!
EN ... deze snoepjes, fruitsticks en schoolbars zijn vrij van geraffineerde suikers, kleur-, geur- en smaakstoffen en zijn veganistisch, halal en glutenvrij.  Hier vallen ze zeker in de smaak bij de jongens, alvast een leuke toevoeging in hun brooddoosje als ze terug naar school gaan. Naast de zakjes snoep, schoolbars en fruitsticks vind je op de site van Fruit Funk ook advent kalenders en traktatiedozen.
In België zijn ze te bestellen via de Fruit Funk website en ook bij Jumbo zijn ze verkrijgbaar. 
Ons rapport 4.6/5

Smaak ⭐⭐⭐⭐
Structuur ⭐⭐⭐⭐
Verpakking ⭐⭐⭐⭐