DE WERELD OP JE BORD DANKZIJ DE HARTIGE DEEGMIXEN VAN NIAMH!

Vanaf februari vind je ook bij Delhaize bakmixen voor hartige hapjes. Het gloednieuwe Belgische merk Niamh lanceert deegmixen waarmee je hartige hapjes kan maken. In het assortiment de knapperigste Turkse pide, de zachtste focaccia, de beste Indiase naan en de lekkerste blini’s. Vanaf nu proef je de wereld in je eigen keuken!



De hobbybakker vond voor alle 'traditionele' broden vond je al deegmixen. 
Maar wie houdt van een culinair avontuur bleef  een beetje op z’n honger zitten. 
Tot nu... Byebye boterham met kaas of kant-en-klare focaccia. Hello Niamh!



Niamh is een nieuw, Belgisch merk dat hartige deegmixen op de markt brengt. Het concept is eenvoudig: je koopt de deegmix in een praktisch, hermetisch afgesloten zakje en je volgt het handige recept op de verpakking. In de oven of in de pan, en… klaar!

Zo lekker en de eer gaat volledig naar jou! 


Dankzij Niamh wordt bakken zo veel leuker en avontuurlijker. Op woensdagmiddag kunnen mutti's en dotti's samen een focacciabroodje bakken en creatief te versieren met allerhande kruiden en toppings. Vrienden en familie kan je verrassen met creatieve, zelfgemaakte aperitiefhapjes van overal ter wereld.  Scoren!

De mixen voor Focaccia en Pide zijn reeds te verkrijgen bij Colruyt en vanaf februari is het volledige Niamh gamma verkrijgbaar bij Delhaize.
Per deegmix betaal je zo'n €2,90.
Op niamhbaking.com vind je tutorials en ook op Instagram @niamhbaking kan je de creaties en bakproducten aanschouwen.