Deep Bridge brengt eigentijdse versie van Sneeuwwitje


Vanaf 22 februari is de gloednieuwe versie van de musical 'Sneeuwwitje' te bekijken en vandaag trekken wij naar Theater Elckerlyc om te gaan kijken.

Maureen Vanherberghen speelt haar eerste grote hoofdrol in deze nieuwe Deep Bridge- productie. Het verhaal werd geschreven door Jan Meerman. We mogen ons dus aan een topmusical verwachten met nieuwe muziek, nieuwe decors en kostuums.Bij het lezen van het script was Maureen alvast in de wolken. De herkenbare elementen zijn aanwezig maar toch is er hier en daar ook een andere invulling. Om te beginnen is de prinses in dit verhaal is geen naïeve prinses maar een vrijgevochten jonge vrouw.
En wat als ‘Sneeuwwitje’ zelf haar lot zou kiezen?

Het wordt een topmusical voor jonge kinderen, gezinnen en families en wij kijken er alvast naar uit! Wees dus voorbereid op een frisse, grappige voorstelling met leuke liedjes én een twist.
Of Sneeuwwitje wordt wakker gekust is dan nog de vraag, maar de prins van dienst wordt in elk geval gespeeld door Aaron De Veene.
Ook Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke zijn opnieuw van de partij, als een gloednieuw komisch duo, koningin Frida en knecht Floris. Charlotte Campion is de Spiegel, deels meubel/ deels echte madam.

De regie is in handen van Mart van den Hout en Thalisa Mintiens zorgt voor de choreografie, Ad van Dijk componeerde de muziek.

De musical ‘Sneeuwwitje’ speelt vanaf 22 februari in Antwerpen (Theater Elckerlyc), met de feestelijke première op 1 maart. Daarna verhuist de voorstelling naar Gent (Capitole), Plopsaland De Panne (Proximus Theater) en Hasselt (Ethias Theater).
Tickets en info over alle voorstellingen vind je op www.deepbridge.be.