Ideale cadeautip voor de actieve/ sportieve papa

Fit(ter) zijn, willen we allemaal.
We maken voornemens met nieuwjaar maar nu ook, post-lockdown, vinden we dat de corona-kilo's er af moeten! Da's toch wat ik vaak rond mij hoorde... . Wel dan is een "Fit Track" van Hama het ideale geschenk voor vaderdag! 😉

  Fit Track 1900                          Fit Track 3900                          Fit Track 5900
©Hama Benelux

De Fit Track is meer dan alleen een fitness tracker waarmee je je fitnessdoelen bepaalt. Je kan er ook je hartslag mee in de gaten houden. Eenmaal je ook de 'Hama Fit' of de 'Yoho Sports' app activeert, kan je ook je slaap analyseren, je meldingen controleren, je camera van op afstand bedienen en nog veel meer.
Daarnaast kan je je uurwerk ook verbinden met Apple Health of Google Fit of met je Strava-profiel en zo kan je nog meer gegevens analyseren. Wij zetten alvast even drie types op een rijtje.


Fit Track 1900

Deze fit track is een persoonlijke motivator op zakformaat, hij stuurt zelfs een pushmelding wanneer het opnieuw tijd is om te bewegen en zorgt er zeker voor dat je je 10.000 stappen per dag haalt. Je kan alles volgen op het 0.86'' OLED-scherm.
Met de hartslagmeter kan je ook je hartslag in het oog houden en de calorieteller geeft aan op welk moment u het meeste calorieën hebt verbruikt. Je kan ook je eigen slaapanalyse maken. Met deze Fit Track ben je volledig op de hoogte van je conditie en fysieke functies. Nu zijn er geen excuses meer!
Hij maakt ook een dagelijkse sportieve caloriebalans: u kan de totale verbruikte calorieën op het display of in de app bekijken en zo weet u op welk moment u de meeste calorieën hebt verbruikt. Na een oplaadbeurt gaat deze zo'n 4 dagen mee.
Voor €22.99 is deze al van jou.

Fit Track 3900
Dankzij de beschermingsklasse IP67 is deze geschikt voor alle activiteiten, zowel in het water als in stoffige gebieden. Hij houdt je hartslag 24 uur in de gaten. Dit uurwerk heeft een 0.96-inch LCD-scherm in full color en geeft een goed overzicht van de menu met alle functies.
Tijdens het slapen maakt deze ook een analyse van je slaap; diepe slaap, droom- en waakfases. Met de Apple Health kan je daarenboven nog meer analyses maken voor een gezonde levensstijl. Hij roept zelfs op om even te bewegen.
Daarnaast geeft hij ook meldingen aan van smsjes, inkomende oproepen of berichtjes en nog veel meer.
Hij houdt niet enkel uw persoonlijke topprestaties en verbruikte calorieën bij, maar net zoals de Fit Track 1900 kan je met de ontspanner op afstand de camera van uw smartphone bedienen voor de perfecte selfie. Met één oplaadbeurt , ongeveer 2 uur, registreer je al snel tot 10 dagen activiteit.
Deze is te verkrijgen voor €39.99.

Fit Track 5900
Met de Fit Track 5900 heb je een echte topper aan je pols. Of het nu gaat om een marathon, triatlon of enorme wandeltochten - als uitdagingen jouw ding zijn, dan is de fitness tracker de perfecte drilinstructeur. Dankzij de GPS monitor je je prestaties nog beter en geeft hij ook de exacte route weer bij het joggen, fietsen of wandelen - je kan dus gerust zonder smartphone op pad dus!
Dankzij beschermingsklasse IP68 is de waterdichte fitness-tracker geschikt voor alle activiteiten in en rond het water. Hij houdt je hartslag 24 uur per dag in de gaten: continue hartslagmeting, ook tijdens rust en slaap en met de slaapanalyse ziet u precies de verhouding tussen de diepe slaap-, droom- en waakfasen
Net zoals de Fit Track 3900 kan je foto's maken van op afstand, houdt hij de verbruikte calorieën bij en krijg je ook meldingen met trilalarm en displayweergave met berichtvoorbeeld voor WhatsApp, Facebook, sms, telefoontjes, e-mails, agenda enzovoort.
Na één accu-oplading kan je tot 12 dagen activiteit registreren. 
De kostprijs van de Fit Track 5900 bedraagt €69.99.

Zeg nu zelf, bestaat er een beter vaderdaggeschenk? 

Bestellen kan bij Art&Craft of Mediamarkt.