Onze 3 TV- tips tegen 'lockdown-verveling'


Nu de kids 'vrijaf' hebben wegens het Corona-virus proberen we hun tijd zowel nuttig als aangenaam in te vullen. Tussen de schoolopdrachten voor lezen, rekenen en taal deden we al yoga😇. En in ruil voor hulp bij huishoudelijke klusjes kunnen ze ook schermpjestijd winnen. Op zoek naar leuke tv-series ontdekten we Cartoon Network (Telenet 043) Boomerang (Telenet 371). En meteen kozen ze ook al voor enkele favorieten…

 © Cartoon Network
  • In Victor en Valentino volgen we de avonturen van twee halfbroers, die de zomer bij hun oma in Monte Macabre doorbrengen. In dit kleine, mysterieuze stadje komen mythes en legendes uit de folkore van Midden-Amerika tot leven. Zo komen ze allerlei wezens uit de oude folkore en onderwereld tegen tijdens hun verkenning van het plaatsje Monte Macabre. Ze komen op plekken die alleen in legendes bestaan en in mythes staan omschreven! Het is hun nieuwsgierigheid die er voor zorgt dat de bovennatuurlijke elementen zich ontmaskeren. De gloednieuwe afleveringen van Victor en Valentino zijn elke dag om 16:20 uur te zien op Cartoon Network!
  • Actie en spanning vinden we bij Ben 10. De 10-jarige, energieke Ben Tennyson is  terug met gloednieuwe afleveringen! Met zijn Omnitrix roept hij buitenaardse krachten op en samen met zijn nichtje Gwen redden ze de wereld van vele vijanden en het kwaad. Gloednieuwe Ben 10 afleveringen zie je vanaf 23 maart doordeweeks om 20:35 uur bij Cartoon Network.
  • Mijn favoriete programma is zeker en vast Mr. Bean. Op Boomerang is hij te zien in gloednieuwe afleveringen. Zijn huisbaas, Mrs. Wicket, en Scrapper haar kat ergeren zich alweer mateloos aan die Mr. Bean. Overal waar hij komt ontstaan er problemen en we weten alvast dat hij die op z'n eigen grappige manier naar zijn hand probeert te zetten.
    Grappig om zien hoe de kids ook dit kunnen smaken! 😃
    Zijn avonturen zie je dagelijks om 18.00 bij Boomerang!
Op de website van Boomerang kan je trouwens ook terecht voor heel leuke spelletjes. Wat zijn jullie favoriete programma's voor de kids?  

WIN WIN WIN: 

 Blijf deze pagina en onze Instagram @muttianddotti volgen en maak binnenkort kans op een Boomerang-pakket!!!