STAY IN AND PLAY: Lockdown games

Na onze eerste kennismaking met DasBox speelden we vandaag hun Lockdown Games. Deze games lopen in deze lockdown-periode van woensdag tot zondag.

een selectie van onze opdrachten













We vormden met ons viertjes een team en voerden zo coole opdrachten uit tegen andere gezinnen. Super Sam, onze spelbegeleider, gaf ons opdrachten en in anderhalf uur probeerden we zo veel mogelijk punten te verzamelen. De eerste opdracht was alvast een grappige groepsfoto met sjaal en muts. En de toon was gezet. De kids gingen er echt voor! 
De opdrachten konden we binnen of buiten in onze tuin uitvoeren. Bij elke opdrachten stuurden we een foto door naar Super Sam via Facebook Messenger en op basis  van die foto gaf Super Sam ons punten.  Zo speelden wij tegen andere teams ( gezinnen) die in hun huis foto’s maakten van de opdrachten en deze ook naar Sam stuurden. 
Bij de opdrachten zitten echt leuke doe-opdrachten en ook een aantal raadsels. Jij kiest welke opdracht je wil uitvoeren en in welke volgorde. Naast elke opdracht staat het maximaal te behalen punten.
Je kan het elke woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag in de namiddag spelen. En wat nog leuker is …. je kan GRATIS meespelen. Elke woensdag, donderdag en zaterdag lanceren de makers een nieuw spel. Op vrijdag wordt het spel van donderdag herhaald en op zondag krijgen teams dezelfde opdrachten als op zaterdag.
Hoe kan je deelnemen?
Rep je naar de website en schrijf je in. Wie weet winnen jullie wel een fijne prijs.
Let wel op: het heeft GEEN NUT om je blindelings voor alle datums in te schrijven. Kies een datum uit waarop je meedoet en geef iedereen de kans om eens mee te doen!
Onze ervaring: 
De kinderen vonden dit TOP! Ze gingen er voluit voor en hen zo gemotiveerd en creatief zien denken, deed ons wel een vreugdedansje maken! 

Bedankt @Dasbox!!!!

Onze punten: 5/ 5
prijs: ⭐⭐⭐⭐⭐ ( NU helemaal gratis!)
kwaliteit: ⭐⭐⭐⭐

speelplezier: ⭐⭐⭐⭐⭐
materiaal: ⭐⭐⭐
⭐ ( Gsm met internetverbinding + zelf aan te brengen: scheerschuim, sjaal, mutsen, schaar, touw, ... en nog heel wat gekke dingen)