Deze keer knutselen met glitters ... zonder geknoei!!!



Knutselen en versieren met glitters wordt vanaf nu nog leuker! En dat niet alleen voor kinderen .... maar ook voor ons, de ouders (lees: vrolijk en gemakkelijk opruimen).

Met de Glitter Dots brengt Crayola kleine kneedbare lijmbolletjes met glitters op de markt. De verschillende kleuren kunnen gemakkelijk met elkaar gemixt worden en zo maak je de meest kleurrijke glittercombinaties. Je kan de bolletjes gebruiken op verschillende oppervlaktes. Je kan ze op hout of papier kleven.
Voor ons lijkt het alvast leuk om een houten fotokadertje te versieren. De Glitter Dots zijn namelijk ook in drie losse kleurensets te koop (vanaf €7,99). Kneed de dots in de juiste vorm, meng eventueel verschillende kleuren Glitter Dots door elkaar, laat je glitterwerk een paar uur uitharden en klaar is je sprankelende creatie!

De Glitter Dots zijn in zes verschillende sets verkrijgbaar. Maak een glitter- sleutelhanger, een mozaïek creatie of een unieke sticker met glitters. 
Een ideaal knutselproduct voor de fijne motoriek met een vrolijk resultaat. Dit moeten we in huis halen voor de komende knutselva ... euh kerstvakantie!

Zijn jullie al into glitterdots?

©Crayola 


Verkrijgbaar bij: Bol.com en de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops