Vanaf nu speel je thuis Jachtseizoen!

In 'Het Jachtseizoen' nemen Giel, Thomas en Stefan het iedere week op tegen een nieuwe uitdager, een Bekende Nederlander. Die moet uit handen blijven van de mannen van StukTV. Zo jagen de mannen van StukTV jagen al drie seizoenen lang op verschillende Bekende Nederlanders. De YouTube-serie Jachtseizoen is razend populair, ze hebben gemiddeld meer dan 2 miljoen views per aflevering. Met het nieuwe vierde seizoen op komst, dat belooft nog spannender te zijn, wilden ze er toch nog nét dat extraatje bij. Tijd om er iets mee te doen, dachten ze.

Dat de race die ze elke keer houden makkelijker lijkt dan zelf te doen, kunnen we nu aan den lijve ondervinden met het gloednieuwe bordspel. Kruip in de huid van Giel, Thomas of Stefan, stap in de StukTV-bus en zet je eigen klopjacht op.
Eerst verzamel je een sterk team van vrienden om de jacht aan te gaan, je moet goed samenwerken om de voortvluchtige te vinden. Verdeel de taken in je team en beslis wie de StukTV-bus gaat besturen, de drone bemachtigt of als jager de straten opgaat. Navigeer door de straten op het spelbord en wees de voortvluchtige te slim af. Iedere 10 minuten krijgt jouw team de locatie van de voortvluchtige door, maar let op, na 4 uur ontkomt hij en hebben jij en je team verloren! Spanning verzekerd dus.


Volgens ons kan deze niet ontbreken onder de kerstboom, een echte aanrader! 

Het Jachtseizoen bordspel is nu onder meer verkrijgbaar bij bol.com. Het is ontwikkeld en uitgegeven door Just Games in samenwerking met StukTV.



Prijs: € 24,99
Aantal spelers: 2-4 spelers
Leeftijd: 10+
Speelduur: 30 minuten