“Het Duistere Hart” verovert harten van Nachtwachtfans

Vanaf 11 december loopt in de Belgische bioscopen “Het Duistere Hart”, de tweede bioscoopfilm van de populaire Ketnetreeks Nachtwacht. Bij de kids groeit met de dag de spanning om de nieuwe avonturen van Keelin, Vlad en Wilko te zien.

'Nachtwacht' op Ketnet is voor de kids een dagelijkse vaste waarde en ook één van de gespreksonderwerpen met vriendjes. Tussen alle andere activiteiten door spelen ze ook zelf van 'Keelin' en 'Vlad'. Een filmticket voor de eerste film “De Poort der Zielen” was dan ook een keicool geschenk. Nu is het dus ook uitkijken naar “Het Duistere Hart”. 


In deze tweede film worden Keelin, Vlad en Wilko uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk. Tijdens deze plechtigheid zal het Elfenkristal  een van de Raadgevers van Koningin Melisande (Maaike Cafmeyer) aanwijzen om haar op te volgen. Tot ieders verwondering wordt Keelin aangeduid als nieuwe koningin. Nog voor de Nachtwacht van deze verbazing kan bekomen wordt Keelin ontvoerd ... door Wilko. 

Keelin wordt door het Elfenkristal aangeduid als nieuwe koningin  ©KFD

Vlad en Vega geloven in de onschuld van hun vriend Wilko en moeten uitzoeken wat er gebeurd is. Ondertussen maakt de voodoomagiër Volac snode plannen om alle wezens die ooit door de Nachtwacht zijn weggestuurd te bevrijden uit de duistere gevangenis in de Onderwereld. 

De Nachtwacht krijgt het heel moeilijk! Kunnen ze Keelin terugvinden? Hoe moeten ze de onschuld van Wilko bewijzen? Zullen ze erin slagen het duivelse plan van Volac (Erik de Vogel) te dwarsbomen? Vele vragen dus hier bij de kids. 

Hoe denken jullie dat het afloopt?

©KFD- Studio 100
In “Het Duistere Hart” zien we de vaste acteurs als Louis Thyssen (Vladimir), Celine Verbeeck (Keelin), Giovanni Kemper (Wilko), Sven De Ridder
(Vega) en Luna Van Avermaet (Sacha), Brigitte Heitzer (Helena) en Peter Van De Velde (Cooper) aan het werk. Daarnaast zien we ook Marie Verhulst (Arachnia) en Steven Van Herreweghe (Haldur).


“Het Duistere Hart” werd geregisseerd door Gert-Jan Booy en is een coproductie van Ketnet en Studio 100. De film wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD).